X
 

Bättre kundupplevelse på ditt sparkonto!

 

Tidigare GCC Capital AB har bytt namn till Brocc Finance AB. Därför har vi även bytt namn på ditt sparkonto och uppdaterat det med en bättre kundupplevelse på Mina Sidor under Brocc.se. Där kan du hitta ditt sparengagemang och kundbild efter inloggning med BankID.
 

Det går inte längre att ansöka om ett konto här. Om du som sparkund vill ansöka om ett nytt konto ansöker du istället på Brocc.se under ‘spara’/‘öppna sparkonto’.
 

 

Har du frågor kring detta är du välkommen att mejla oss till help@brocc.se eller ringa 08-50 12 15 80.

 

 
Villkoren för ditt sparkonto blir "Allmänna villkor Brocc Spar 2022-05-16" från och med 2023-01-30. Villkoren hittar du längst ner på Brocc.se/spara under "Dokument och produktinformation".

 

 

Välkommen till Brocc Finance AB, f.d. GCC Capital AB!

Här kan du hantera dina sparkonton hos oss genom att logga in med ditt BankID. 

GCC Capital AB förvärvades under 2021 av Brocc Holding AB och i samband med det har företaget bytt namn till Brocc Finance AB. Namnändringen trädde i kraft 2022-06-13. Den statliga insättningsgarantin omfattar, precis som innan, samtliga kunders sparkonton. Du kan läsa mer om namnändringen på www.gccab.com/om-gcc

Balanzia är också en del av Brocc-koncernen och är du lånekund ber vi dig att logga in på www.brocc.se/mina-sidor istället för att hitta information om ditt lån. 

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst! Kundtjänsten når du lättast genom att skicka ett mail till help@brocc.se. Du kan också ringa på 08-501 215 80

 

Inloggning BankID

  • BankID på denna enhet
  • BankID på annan enhet
  • Intern inloggning

 

 

Om du har problem att logga in

 

Om du har problem med att logga in med BankID installerat på din dator så vänligen säkerställ att du har senaste versionen av Bank ID klienten installerad. Detta gör du genom att gå till https://install.bankid.com. Har du BankID installerat på en mobiltelefon eller surfplatta, så kallat "Mobilt BankID," vänligen kontrollera så att du har senaste versionen av BankID applikationen installerad. Webbläsarna Microsoft Edge och Internet Explorer har kända problem med Bank ID varför vi rekommenderar att du använder Google Chrome eller Mozilla Firefox istället om det inte fungerar. 

 

För svar på vanliga frågor och lösningar på vanliga problem, besök https://support.bankid.com. Du kan även kontakta den bank som du skaffat BankID genom som erbjuder generell Kundtjänst för BankID. 

 

BankID är en e-legitimation som gör det möjligt för företag, banker, organisationer och myndigheter att både identifiera och ingå avtal med privatpersoner på Internet. BankID är en elektronisk ID-handling som är jämförbar med pass, körkort och andra fysiska legitimationshandlingar. Bankerna utfärdar e-legitimationen

Alla privatpersoner som har svenskt personnummer kan skaffa BankID e-legitimation genom sin bank. Åldersgränsen är något som bankerna själva bestämmer, men vanligast är att BankID utfärdas till personer från 13 eller 18 års ålder. För omyndiga krävs dock målsmans godkännande.

För att få ut sin BankID e-legitimation måste kunden styrka sin identitet - precis som när ett vanligt ID-kort utfärdas.

För mer information om Bank ID, vänligen besök www.bankid.com